ســـــلام.خوبین؟ خوبم!!
داشتم فکر میکردم که بلاگم چی کم داره؟(البته میدونم که خیلی چیزا کم داره )..ولی یه چیزه اساسی این وسط کمه اگه گفتین چی؟!
.
فکر کنین؟!! . . .
.
من بگم؟؟!
. <<آشپزی>> .
البته نه از اون غذاهای پرخرج و…یه چیزای ساده ای که آقایون هم بتونن درستش کنن!(چه شود!!!!!!)
یادمون نره که بهترین سرآشپزهای دنیا همین آقایوننااا!! خب در این پست چیزای ساده و خوشمزه ای رو میذارم!
از اونایی که بچه های تو خوابگام بتونن تهیه کنن. البته فقط اونایی رو سعی میکنم بذارم که خودم قبلش درست کرده باشم که فردا روزی حالتون بد نشه و ما شرمنده!!
****یه بستنــــــــی فوری و ساده خوشمزه!****
مواد لازم:
1. شیر……..نیم کیلو=نیم لیتر (قابل توجه بعضی از عزیزانی که نمیدونن لیتروکیلو با هم برابرن یعنی 1لیتر برابر 1کیلو میباشد!) 2.شکر……110 گرم
3. گلاب….4قاشق سوپ خوری
4. وانیل…..نصف قاشق چایخوری ســـــرصــاف
5. ثَعلَب.....1قاشق غذاخوری
6. رنگ خوراکی در صورت تمایل برای بستنی رنگی (اگه نداشتین مهم نیست 1کار دیگه میکنیم در ادامه میفهمین!)
طرز تهیه:
شیر و شکر را در هم میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.گلاب و وانیل را اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم به محض جوش آمدن زیر حرارات را خاموش می کنیم و می گذاریم کمی سرد شود.در حین سرد شدن چند بار هم میزنیم، دراین هنگام ثعلب را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در غیر این صورت ثعلب گلوله میشود. اگر بستنی زرد بخواهیم مقداری زعفران،اگر قرمز بخواهیم مقداری آب آلبالو،اگر سبز بخواهیم مقداری آب نعنا هنگام سرد شدن به شیر اضافه میکنیم. سپس مواد را در ظرفی از جنس روی ریخته و میگذاریم در فریزر خودش را ببندد اما کاملا یخ نزند(مثلا نیم ساعت بعد) و بستنی را خوب هم میزنیم تا شکل بستنی به خود بگیرد مجددا بستنی را در فریزر قرار میدهیم. این عمل را 3-2 بار تکرار میکنیم با فاصله نیم ساعت. و در نهایت منتظر میمیانیم تا بستنی کاملا ببندد(حدودا 4-3).
*نکته*: در تمام مراحل بهتر است از همزن(میکسر) استفاده کنیم اما اگر دردست نبود باید خوب مواد را هم بزنیم تا کف کند.
ثعلب باعث نرم شدن بستنی میشه اگه تمام مواد رو داشتین ولی این نبود میتونین حذف کنین!
تمام این مواد قابل تهیه در عطاری ها و بقالی های سراسر کشور می باشند!!(گرون هم نیستن..)
دستور اصلی رو از وبلاگ طرز تهیه ی انواع کیک و شیرینی برداشتم ولی هنگام درست کردن متوجه شدم که یه چیزایی کم داره که دراین پست بهش اضافه کردم.!
****راحت الحلقوم**** اینم فرمول محبوب قلبها!!! راحت الحلقوم.
مواد لازم برای 5-4 نفر:
1. شکر........250 گرم.
2. آب........... 500 میلی لیتر.
3. آب........... 250 میلی لیتر.(اشتیاه نشده!)
4. جوهر لیمو...........یک هشتم قاشق چایخوری.
5. نشاسته............100 گرم
. 6. وانیل............. یک هشتم قاشق چایخوری.
7. کره.............. نصف قاشق چایخوری
. 8. پودر نارگیل....به مقدار لازم.
روش تهیه:
شکر را با 500 میلی لیتر آب روی حرارات متوسط قرار میدهیم.آنگاه جوهر لیمو را اضافه کرده میگذاریم تا مایع بجوشد و شکر حل شود. سپس نشاسته را در 250 میلی لیتر آب ســـرد حل میکنیم تا مایع همانند دوغ شود. بعد آن را به مواد ما که روی حرارت هستند اضافه کرده و مرتب هم مبزنیم تا مایه راحت الحلقوم از قابلمه جدا شود یا اگر کمی از آن را در دهان بگذاریم آب نشود بلکه جویده شود.(حدود 15-20 دقیقه مرتب روی حرارات هم میزنیم) *در پایان وانیل را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم*.حرارت را خاموش کرده و کره را اضافه میکنیم. حال مواد را در سینی که متوسط باشد و دارای لبه میریزیم چون راحت الحلقوم باید حدود 2-1 سانتیمتر قطر داشته باشد.(دقت کنید که پلاستیکی نباشد) حال به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم پس ار سرد شدن به شکل مربع یا لوزی برش میدهیم و به آرامی از سینی خارج کرده و با پودر نارگیل +اگر خلال پسته داشتیم تزیین میکنیم.
*نکته*: میتوانیم به جای وانیل از 5-4 قاشق سوپ خوری گلاب استفاده کنیم.
:: موضوعات مرتبط:
مطالب جالب ,
,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11